I love the sun, and my brand new shoes!

Niet zo heel erg stiekem vind ik het heerlijk, het eigenlijk gewoon zomerse weer van de afgelopen tijd. Zo af en toe is het puffend warm – ik ben niet zo goed met warm – en mijn hooikoorts speelt weer aardig op, maar grappig genoeg kan het mijn humeur niet bederven. De zon schijnt, ik kan naar buiten, de was hangt steeds lekker op het balkon en op de een of andere manier zijn alle geluiden vrolijker. Komt nog bij dat in deze tijd van het jaar balkondeuren goed open kunnen, zonder dat er gelijk een hoop beesten naar binnen kunnen komen. (Of zoals nu de voordeur omdat de schilders bezig zijn, zonder dat ik hier gelijk weg vries ;-) )

Wat schoenen betreft ben ik goed geslaagd, ik heb nu een paar heerlijk lompe, mat zwarte Dr. Martens in huis. Wat leken de schoenen groot aan mijn voeten zeg, die maat 38, nadat ik op maat 36 gympies naar de winkel liep. Aan de andere kant was vrij duidelijk dat ik ze geen maat kleiner moest hebben – al hoef ik op de een of andere manier deze schoenen maar een klein beetje in te lopen vergeleken met wat ik eerst had. Ik liep er vanaf de schoenwinkel gelijk op verder, en oke, uittrekken was wel fijn toen ik na het winkelen thuis kwam, maar dat was meer omdat ze zwart en warm waren dan omdat mijn voeten pijn deden. Ter vergelijking, die schoenen waardoor ik eerst geen Docs meer kocht kon ik hooguit vijf minuten aan, zonder te lopen, voor ik ze snel uit moest trekken omdat ik het niet meer hield. Anyway, blij met mijn nieuwe lompe schoeisel dus.

8 thoughts on “I love the sun, and my brand new shoes!

  1. Met de tropische temperaturen van gisteren kwamen hier de birkenstocks weer uit de kast. Lekker lomp maar ze lopen zo fijn………..

    • Hier van de week ook, maar ik merk dat mijn voeten er weer aan moeten wennen, ik kreeg zowaar een blaar midden onder mijn rechtervoet =P

      En dat ik die Docs nu koop is ook een beetje om te voorkomen dat ik ergens in oktober ineens bedenk dat ik schoenen nodig heb, en dan toch maar weer minder goede koop ;-)

  2. Ja goeie schoenen zijn belangrijk, kreeg pas ook weer een flinke blaar. Het is inderdaad genieten met dit mooie weer hoor. Veel mensen zijn ook zo vrolijk steeds, is wel goed voor mensen denk ik, voor mij zeker.

  3. Ik heb helaas met dit mooie weer grotendeels op bed gelegen vanwege mijn nachtdiensten, maar ‘s nachts kon ik ook gewoon in mijn T-shirt naar buiten, heerlijk. en ik weet hoe belangrijk het is om goede schoenen te hebben. Veel plezier ermee!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s